Hesabım
    "Megalopolis"in Oyuncu Kadrosu Genişlemeye Devam Ediyor

    Francis Ford Coppola'nın "Megalopolis" filmine yeni isimler katıldı.

    Francis Ford Coppola, tutku projesi "Megalopolis"in oyuncu kadrosundaki eksikleri tamamlamayı sürdürüyor. Epik filmin ilk açıklanan oyuncuları olan Adam DriverForest WhitakerNathalie EmmanuelJon Voight ve Laurence Fishburne'a geçen hafta Aubrey Plaza da eklenmişti. 

    Filmin yeni oyuncuları arasında son dönemde kendisine yöneltilen istismar iddialarını kabul etmesiyle gündeme gelen tartışmalı oyuncu Shia LaBeouf'un yanı sıra Jason SchwartzmanGrace Vanderwaal (Stargirl), Kathryn Hunter (The Tragedy of Macbeth) ve James Remar (Once Upon a Time in Hollywood) bulunuyor. Ayrıca Coppola'nın kız kardeşi ve Jason Schwartzman'ın annesi olan Oscar adayı oyuncu Talia Shire da "Megalopolis"in kadrosuna eklendi.

    Coppola'nın senaryosunu 1980'lerde yazdığı ancak yüksek bütçesi nedeniyle hayata geçiremediği "Megalopolis", yıkıcı bir felaketin ardından New York'u bir ütopya olarak yeniden inşa etmek isteyen bir mimarın hikayesini ve belediye başkanıyla çatışmasını konu ediyor. Konusu hakkındaki ayrıntılı bilginin henüz paylaşılmadığı filmin, "New Rome" olarak adlandırlan alternatif bir New York'ta geçeceği de konuşuluyor. Francis Ford Coppola, tutku projesi olan 120 milyon dolar bütçeli "Megalopolis"i kendisi finanse ediyor. Çekimler bu sonbaharda başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top