Hesabım
    John Krasinski'nin Yıldızlarla Dolu Komedi Filmi "If" İçin Sete Çıkıldı

    Başrolünü Ryan Reynolds'ın üstlendiği filmde Pheobe Waller-Bridge ve Steve Carell rol alıyor.

    Oyuncu, senarist ve yönetmen John KrasinskiRyan Reynolds başrollü yeni filminin çekimlerinin başladığını Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Krasinski, senaryosunu kaleme aldığı ve yöneteceği fantastik komedi türündeki "If" (eski adıyla "Imaginary Friends") filminde, oyuncu olarak da Reynolds'a eşlik edecek. 

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Phoebe Waller-Bridge, Steve CarellFiona ShawLouis Gossett Jr. ve Cailey Fleming yer alıyor. "If", Steve Carell ve John Krasinski'nin birlikte rol aldıkları unutulmaz komedi dizisi "The Office"ten sonraki ilk birlikteliği olacak.

    Krasinski'nin "Bir filme başlamak için güzel bir gün" notuyla paylaştığı fotoğrafta yer alan klakette, filmin görüntü yönetmeni de dikkat çekiyor. "If"in görüntü yönetmenliğini, 1993 yapımı "Schindler's List" filminden itibaren Steven Spielberg ile çalışan 2 Oscar'lı Janusz Kaminski üstleniyor.

    Krasinski'nin orijinal fikrine dayanan filmin konusu hakkında henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmadı. Şimdilik tek bilinen, eski adı "Imaginary Friends" (Hayali Arkadaşlar) olan "If"in bir çocuğun hayal gücünü yeniden keşfetme yolculuğunu anlattığı. Yapım süreci ilerledikçe film hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağız. "If"in planlanlanan vizyon tarihi 24 Mayıs 2024.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top