Hesabım
    Sebastian Stan ve Paul Dano "Dumb Money"de Başrolde!

    "Dumb Money"nin oyuncu kadrosu yıldızlarla doluyor...

    Geçen yılki GameStop borsa patlamasını konu alacak olan Dumb Money filminin oyuncu kadrosuna Paul Dano, Seth RogenSebastian Stan ve Pete Davidson liderlik edecekler.

    Ben Mezrich'in kurgusal olmayan kitabı "The Antisocial Network"e dayanan Dumb Money, Craig Gillespie tarafından yönetiliyor. Filmin senaryosu Rebecca Angelo ve Lauren Schuker Blum tarafından kaleme alındı. Gillespie daha önce Sebastian Stan ile 2017 yapımı "I, Tonya"da işbirliği yaptı ve bu yılki Hulu dizisi "Pam & Tommy"nin birkaç bölümünde hem Stan hem de Rogen'i yönetti.

    Dumb Money, Reddit kullanıcılarının, video oyunu perakende zinciri GameStop'un hisse senedi fiyatlarını yapay olarak artırmak için Ocak 2021'de bir araya gelmesiyle birlikte yaşananları anlatıyor. Büyük hedge fonlarının yanı sıra bağımsız satıcıların da önemli mali kayıplar yaşamasına neden olan bu olay büyük ses getirdi ve borsada daha fazla düzenleme yapılması çağrılarına neden oldu. 

    Çekimleri Ekim ayında başlayacak olan Dumb Money'de, Sebastian Stan, Seth Rogen, Paul Dano ve Pete Davidson bu ekonomik hareketin arkasındaki Reddit kullanıcılarına hayat verecekler. Yönetmen Craig Gillespie, Teddy Schwarzman ve Ryder Picture Company ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top