Hesabım
    "Joker 2"nin Kadrosuna Brendan Gleeson Katıldı

    Usta oyuncu Brendan Gleeson "Joker: Folie à Deux"da rol alacak.

    Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'lı "Joker" devam filmi "Joker: Folie à Deux" kadrosuna; Emmy ödüllü, Bafta ve Altın Küre adayı usta oyuncu Brendan Gleeson katıldı. "In Bruges", "Harry Potter ve Ateş Kadehi", "Troy", "The Tragedy of Macbeth" gibi sayısız filmde rol alan Gleeson, son olarak "In Bruges"daki yönetmeni Martin McDonagh ve rol arkadaşı Colin Farrell ile yeniden bir araya geldiği "The Banshees of Inisherin" filminde rol aldı.

    Todd Phillips'in yeniden yönetmen koltuğuna oturacağı devam filmi, ilk filmdeki performansıyla Oscar kazanan Joaquin Phoenix'in geri dönüşüyle hayranları sevindirdi. Ancak filmin müzikal türünde olacağının duyurulması kafalarda birtakım soru işaretleri bıraktı. 

    Merakla beklenen film hakkında şimdilik çok fazla bir bilgi yok. Filmin orijinal başlığındaki "Folie à Deux", "iki kişilik delilik" anlamına geliyor. Bu tabir ayrıca, bir kişinin sanrılarının başka bir ya da birden çok kişiye aktarılmasıyla görünen psikopatalijik bir durum olan ve dilimize "paylaşılmış psikotik bozukluk" olarak çevrilen bir psikolojik rahatsızlığın tıbbi adı. Başlıktan ve Lady Gaga'nın varlığından yola çıkarsak, Joker 2'de Arthur Fleck'in sanrılarını paylaşan bir Harley Quinn görme olasılığımızın çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

    "Joker", alışılmış süper kahraman filmlerinin dışında, Joker karakterinin kökenlerini araştıran, dramatik yönü ağır basan bir filmdi. Bu açıdan Harley Quinn'in de hikayeye dahil olması daha karanlık bir atmosfer doğurabilir ancak bütün bunlar müzikal bir filmin potasında nasıl ereyecek merakla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top