Hesabım
    "Spider-Man: No Way Home" Yeni Versiyonuyla ABD Gişesinde Zirvede

    "Top Gun: Maverick" yeniden ikinci sıraya yükseldi...

    Amerika gişesinde yılın en düşük hasılatları gelmeye devam ederken, Ulusal Sinema Günü için ülke genelinde yapılan 3 dolarlık bilet kampanyasıya seyirciler tekrar izlemek istedikleri filmler için sinemalara akın etti. İndirim sayesinde, bir gün içinde toplamda 8 milyon seyirciye ulaşıldı. Bir önceki günün seyirci sayısı ise yalnızca bir milyondu.

    İşçi Bayramıyla birleşen hafta sonunda vizyona giren önemli bir film olmadı. Sony'nin, 11 dakikalık uzatılmış kurgusuyla yeniden vizyona soktuğu "Spider-Man: No Way Home" (Spider-Man:No Way Home - More Fun Version) hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu ve 6 milyon dolar kazandı.

    Gişenin ikinci sırasına ise, dijital platformlarda yayınlanmasına rağmen "Top Gun: Maverick" yerleşti ve 5.5 milyon dolar kazandı. Böylece pandemi döneminde gişe rekorları kıran iki film, bilet indiriminin de etkisiyle yeniden gişenin zirvesine yükseldi. 

    ABD gişesinin üçüncü sırasında animasyon film "DC Süper Evciller" takımı 5.5 milyon dolarla, dördüncü sırasında Brad Pitt'li aksiyon filmi "Suikast Treni" yer aldı. Geçen hafta sonunda gişenin lideri konumunda olan korku filmi "Davet" ise bu hafta sonunda, 4.7 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek ilk beş listesinin son sırasına geriledi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top