Hesabım
    "Top Gun: Maverick" Dijitalde de Rekor Kırıyor!

    Yılın en çok izlenen filmi "Top Gun: Maverick" hem gişede hem dijitalde yükselmeye devam ediyor.

    Paramount Home Entertainment'ın bildirdiğine göre, Tom Cruise'un gişe rekorları kıran devam filmi "Top Gun: Maverick" dijital olarak piyasaya sürüldüğü ilk haftada, ABD'de şimdiye kadarki en yüksek ilk hafta dijital satış oranına ulaşarak rekorlar kitabına girdi.

    Stüdyo ayrıca, 23 Ağustos 2022'de dijital olarak piyasaya çıkan filmin, şimdiden tarihin en çok satan 20 dijital yayınından biri olduğunu söyledi. Buna ek olarak filmin dijital sürümü, yayınlandığı gün ABD'de Amazon'da her kategoride en çok satan ürün oldu. Dijital yayınından bu yana Fandango'nun Vudu'sunda en çok satan bir numaralı film olan "Top Gun: Maverick"in, "Top Gun" ile birlikte olan film paketi de en çok satan film paketi haline geldi.

    Ne var ki, Paramount iddialarını desteklemek için satış rakamlarını dolar bazında açıklamadı. Bir stüdyo temsilcisi, satış tahminlerinin "endüstri izleme kaynakları, bağımsız analiz ve perakendeci geri bildirimine" dayandığını söyledi. 

    "Top Gun: Maverick, sinemalarda 14 haftanın ardından küresel gişede 1,4 milyar dolardan fazla ve Amerika'da 692 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. Şu anda Amerika'da tüm zamanların en çok hasılat yapan 6. filmi ve 2022'nin en çok hasılat yapan filmi konumunda bulunuyor ve aynı zamanda Cruise'un kariyerinin en çok hasılat yapan filmi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top