Hesabım
    "Don't Worry Darling" Gerginliği: Florence Pugh, Basın Toplantısına Katılmadı

    Venedik Film Festivali'ndeki basın toplantısına katılmayan Pugh, prömiyer öncesinde kırmızı halıda boy gösterecek.

    Yılın en çok merak edilen filmlerinden biri olan "Don't Worry Darling"in Venedik Film Festivali'ndeki basın toplantısına, başrol oyuncusu Florence Pugh katılmadı.

    Yönetmen Olivia Wilde ile oyuncular Harry StylesChris Pine ve Gemma Chan, "Don't Worry Darling"in bu geceki Venedik prömiyeri öncesinde, Shia LaBeouf'un projeden çekilmesi ve Florence Pugh'nun filmin tanıtımlarına katılmama kararı ile ilgili günler süren tartışmaların ardından ilk kez basının karşısına çıktı.

    Şu sıralarda "Dune" devam filminin çekimlerini gerçekleştiren Florence Pugh, prömiyere katılmak ve kırmızı halıda boy göstermek için Venedik'e geldi ancak basın toplantısına katılmadı. Oyuncunun devam eden "Dune 2" çekimleri nedeniyle tanıtım etkinliklerine katılmayacağı açıklansa da bunun asıl sebebinin Olivia Wilde ile arasındaki gerginlik olduğu düşünülüyor.

    Olivia Wilde'ın ikinci uzun metraj yönetmenliği olan "Don't Worry Darling"te, Harry Styles'ın karakterini aslında Shia LaBeouf canlandıracaktı. LaBeouf, eski sevgilisi FKA Twigs'in taciz ve istismar iddialarıyla gündeme gelince, o dönemde yer aldığı projelerden ayrılmak durumunda kaldı. Olivia Wilde da bu iddialar üzerine LaBeouf'u filmden kovduğunu açıklamıştı. 

    Ancak Shia LaBeouf, geçtiğimiz günlerde, filmden kendi kararıyla ayrıldığını açıkladı ve bu kararın ardından Olivia Wilde'ın kendisine geri dönmesi için dil döktüğü bir videoyu paylaştı. Wilde, videoda LaBeouf'tan kararını gözden geçirmesini istiyor ve Florence Pugh'u kastederek "belki de bu Bayan Flo için bir uyanma çağrısı olur", "kendisini bu projeye adıyorsa seninle uzlaşması lazım" gibi cümleler kuruyor.

    Açıkça yalan söylediği ortaya çıkan Wilde, Florence Pugh konusundaki tutumuyla da tepki topladı. Fakat bu konuda herhangi bir soruyu yanıtlamadı. Basın toplantısında, moderatörün LaBeouf'un projeyle ilgili geçmişi hakkında bir soruyu engellemesi dikkat çekti. Ekip, tartışmalı konulara değinmek yerine, kostümler ve sinematografi gibi konular hakkındaki soruları yanıtladı. 

    Olivia Wilde, Florence Pugh'un yokluğuna sadece kısaca değinerek "Şu anda çekimleri olmasına rağmen galaya gelebildiğiiçin minnettarız" dedi ve bu durumun arkasında başka nedenler olabileceğini öne süren spekülasyonlara girmeyi reddederk "Dışarıdaki bitmek bilmeyen magazin dedikodularına ve gürültüye gelince, internet kendi kendisini besliyor. Buna katkıda bulunmam gerektiğini düşünmüyorum." ifadelerinde bulundu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top