Hesabım
    Anna Kendrick, Gerçek Suç Filmi "Dating Game" İçin Yönetmen Koltuğuna Oturuyor

    Film, bir evlenme programına katılan seri katilin gerçek hikayesini anlatacak.

    "Pitch Perfect", "A Simple Favor", "Up in the Air" filmlerinin yıldızı Anna Kendrick, sıradaki projesi için kamera arkasına geçiyor. Kendrick'in ilk yönetmenlik denemesi "Dating Game" filmi, 1970'lerin popüler çöpçatanlık programının yarışmacılarından Cheryl Bradshaw'ın garip hikayesini anlatacak. Kendrick, filmin başrolünü üstlenerek Bradshaw'a hayat verecek. 

    1970'li yıllarda Amerikan televizyonlarında yayınlanan popüler evlenme programı "The Dating Show"a katılan Bradshaw, bir bekarlığa veda partisi için programın gözde damat adayı olan, yakışıklılığı ve esprili tavırlarıyla dikkat eçeken Rodney Alcala'yı seçti. Fakat Alcala aslında psikopat bir seri katildi!

    Cherly Bradshaw programdan sonra, tuhaf ve ürpertici bulduğu için Alcala ile görüşmedi. Programın hemen ardından suç profesörü Pat Brown, Alcala'nın 3 kadını öldürdüğünü ve şimdi onu reddeden Bradsaw'ın da tehlikede olduğunu iddia etti. Bradshaw polis tarafından koruma altına alındı. 70'li yıllar boyunca, 13 tespitli cinayet işleyen ve çeşitli belgesel ve televizyon yapımlarına konu olan Alcala, geçtiğimiz Temmuz ayında 25 yıllık hapis cezasını çekerken hayatını kaybetti. 

    Filmin senaryosunu okuduğu anda hayran kaldığını belirten Anna Kendrick "Açıkçası Cheryl karakterini oynamaktan heyecan duyarken; hikayeye, tona ve toplumsal cinsiyet ve samimiyetle ilgili temalara o kadar bağlı hissettim ki, filmi yönetme fırsatı bulduğumda buna atladım" açıklamasını yaptı.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top