Hesabım
    Şebnem Bozoklu "Prestij Meselesi"nde!

    Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filminin kadrosu genişliyor...

    Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi "Prestij Meselesi"nin oyuncu kadrosuna her geçen gün yeni bir yıldız bir isim katılıyor. Merakla beklenen filmin kadrosuna katılan son isim, başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu oldu.

    Efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun, 1990'lı yılların başlarında, "Prestij Müzik" şirketini kurduğu dönemi anlatacak olan film, hikayesiyle olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Erkan Petekkaya ve Erdal Özyağcılar gibi isimlerin rol aldığı filmde Hilmi Topaloğlu'na Engin Hepileri hayat verecek. Şebnem Bozoklu ise pavyon şarkıcısı Jale karakteriyle karşımıza çıkacak.

    Mahsun Kırmızıgül’ün aylardır hummalı bir çalışma yürüttüğü filmde, kendi gençliğini 29 yaşındaki oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. Prestij Müzik'in ilk yıllarındaki önemli isimler olan Özcan Deniz ve Haluk Levent'in gençliklerine kimin hayat vereceği ise henüz açıklanmadı. Filmde ayrıca Eser YenenlerBiran Damla Yılmaz ve Melisa Döngel rol alıyor.

    Şimdiden hem konusu hem de yıldız isimlerle dolu kadrosuyla çok konuşulan "Prestij Meselesi" önümüzdeki dönemin en iddialı filmlerinden biri. Çekimler için 18 Eylül’de sete çıkılacak. Bu arada kadroya katılacak yeni isimlerin kimler olacağı da merak konusu olmaya devam ediyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top