Hesabım
    Matthew McConaughey'li "Dallas Sting" İptal Edildi

    Gerçek hayattan esinlenen film, çekimlerine sayılı günler kala iptal edildi.

    Başrollerini Matthew McConaughey ve Kaitlyn Dever'ın (Dopesick, Cennete Bilet) üstlendiği spor dramı "Dallas Sting", New Orleans'taki çekimlerine altı hafta kala aniden iptal edildi. Film, Teksas'lı genç kadınlardan oluşan küçük bir futbol takımının 1984 yılında Çin'e giderek dünya şampiyonasında yarışmasına varan ilham verici gerçek hikayesini anlatacaktı. 

    "Dallas Sting", The Hollywood Reporter'a göre, "gerçek hikayenin bazı yönlerini çevreleyen rahatsız edici iddialar" nedeniyle iptal edildi. Bu uygunsuzluğun ne olduğu açıklanmazken, Skydance ve yapımcıların bu iddialar hakkında yaptığı araştırmaların çekimlere sayılı gün kala filmi iptal etme kararı aldıracak kadar ciddi sonuçları olduğu bildirildi. Stüdyodan resmi bir açıklama yapılmadı. 

    Filmde McConaughey takımın koçu Bill Kinder'a, Emmy adayı Kaitlyn Dever ise kızına hayat verecekti. Gerçek futbol oyuncularının rol alacağı filmin yönetmenliğini ise  "The Falcon and the Winter Soldier" yönetmeni Kari Skogland yapacaktı.

    Filmin hikayesinin arka planında, Başkan Ronald Reagan'ın Çin ile zayıf siyasi bağları geliştirme süreci de anlatılacaktı. Kari Skogland, Matthew McConaughey ya da ekibin diğer üyelerinden iptal kararı hakkında bir yorum henüz gelmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top