Hesabım
    Whitney Houston Biyografisi "I Wanna Dance With Somebody"den Fragman

    30 Aralık'ta sinemalarda!

    Sony Pictures, Aralık ayında sinemalara gelecek olan Whitney Houston biyografik filmi "I Wanna Dance with Somebody"nin ilk fragmanını yayınladı. Hikaye, "ses"in arkasındaki karmaşık ve çok yönlü kadının sınırsız bir portresi olarak tarif ediliyor. 

    İkonik şarkıcının destansı yaşamına ve müziğine dayanan müzikal biyografide Whitney Houston'ı Naomi Ackie (The Rise of Skywalker, End of the F***ing World) canlandırıyor. Yönetmen koltuğunda ise oyunculuktan yönetmenliğe geçen Kasi Lemmons oturuyor. Filmin senaryosu "Bohemian Rhapsody", "The Theory of Everything", "Darkest Hour" gibi filmlerin Oscar adayı senaristi Anthony McCarten tarafından kaleme alındı. 

    Fragman izleyicileri, Houston'ın efsanevi plak yapımcısı Clive Davis tarafından keşfedildiği geceden itibaren, adım adım yükselişine götürüyor. Müzik eleştirmenleriyle mücadelesinden, stadyumlar dolusu hayran kazanmasına, bir koro şarkıcısı olarak başladığı yolculuğun 1991 yılında, Super Bowl'da milli marşı söylemesine kadar, onu süperstar yapan her şey anlatılıyor.

    Filmde Clive Davis'e Stanley Tucci hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Ashton Sanders, Tamara TunieNafessa Williams ve Clarke Peters gibi isimler yer alıyor. İzleyicileri Houston'ın kariyeri ve müziği boyunca duygusal ve enerjik bir yolculuğa çıkarmayı hedefleyen "I Wanna Dance with Somebody" 30 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top