Hesabım
    Ezra Miller Hakkında Yeni İddialar: Kendini Mesih Sanıyor

    Skandallarla gündemden düşmeyen Miller'ın arkadaşlarından çarpıcı iddialar geldi.

    Ezra Miller, son dönemde çeşitli skandallar,hırsızlık ve taciz gibi suçlarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda, "Flash" filminin iptal edilmemesi için harekete geçen ve hem Warner Bros yetkillilerinden hem de temsilcisi aracılığıyla hayranlarından özür dileyen Miller, mental sağlığının iyi olmadığını ve tedavi sürecine başladığını belirtmişti. Oyuncunun yakın çevresinden gelen yeni iddialar ise oldukça çarpıcı. 

    Vanity Fair'de yayınlanan makalede, Miller'ın arkadaşları oyuncunun kendisini dönüşümlü olarak Mesih ve Şeytan olarak tanıttığını, çiftliğinde harem kurduğunu ve çevresindekileri her zaman duygusal ve sözlü olarak taciz ettiğini söylüyorlar. 

    Yakın çevresine göre, Miller'ın kötüye gidişi 2019 yılında ebeveynlerinin boşanmasıyla başladı. Miller ilk olarak 2020'de İzlanda'da bar çıkışında bir kadının boğazını sıktığı görüntülerle gündeme gelmişti. Miller'ın o dönemde, Jasper Young Bear adında bir ruhani akıl hocasına gittiği ve Miller'ın sıradaki Mesih olduğunu düşünen bu kişinin "Masonlar seni öldürmek için şeytan gönderiyorlar" dediği belirtildi. Vanity Fair'e konuşan kaynaklar, Miller'ın kendisini bazen "İsa" bazen "şeytan" olarak tanıttığını ve canlandırdığı Flash karakterini de İsa'ya benzeterek "Tıpkı onun gibi çoklu evrenleri bir araya getiren kurtarıcı" olarak gördüğünü de söylediler. 

    İddialar arasında, oyuncunun Vermont'taki çiftliğinde Flash heykelcikleri’ ile süslenmiş bir sunağa sahip olduğu ve genç kadınlardan oluşan bir harem kurduğu da var. Miller'ın daha uysal oldukları için genç kişileri seçtiği ve onlara hayali teklifler sunduğu söyleniyor. Ayrıca evine gelenlere gizlilik anlaşması imzalattığı ve telefonlarını yanlarında taşımalarına izin vermesiği de belirtiliyor. 

    Geçtiğimiz Temmuz ayında, 18 yaşındaki Amerikan yerlisi Tokata Iron Eyes'ın ebeveynleri, oyuncunun  kızları üzerinde "tarikat benzeri" bir tahakküm kurmak için şiddet ve uyuşturucu kullandığı iddiasıyla şikayetçi olmuşlardı. Miller'a daha sonrasında ABD'nin Vermont eyaletinin Stamford şehrindeki bir eve hırsızlık suçundan da dava açıldı. Oyuncu davası devam eden suçlamalar için önümüzdeki ay hakim karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top