Hesabım
    "Gülümse" Kabuslarınıza İlham Vermeye Geliyor!

    30 Eylül'de vizyona girecek korku filmi "Gülümse"nin son fragmanı yayınlandı.

    Paramount Pictures, Parker Finn tarafından yazılan ve yönetilen korku filmi "Gülümse"nin son fragmanını paylaştı. Finn, ilk uzun metraj denemesi olan ve kendi kısa filminden uyarladığı "Gülümse"yi "Baştan sonra sürdürülebilir bir panik atak gibi hissedilen bir film yapmak istedim." diyerek tarif ediyor. 

    Filmin merkezinde, kendini bir devlet hastanesindeki işine ve hastalarına ihtiyaçları konusunda yardım etmeye adamış bir psikiyatr olan Dr. Rose Cotter yer alıyor. Ancak Rose’un hayatına kötü bir şeytan girdiğinde işler değişir ve kendisini, arkadaşlarını ve ailesini yaşadığı gerçek üstü kabusun gerçek olduğuna ikna etmek için mücadele ederken bulur.

    Bir hastanın tuhaf ve travmatik deneyimine şahit olduktan sonra açıklayamadığı ürkütücü deneyimler yaşamaya başlayan Rose bunaltıcı bir dehşetle yüzleşir. Akıl sağlığı ve hayatta kalma mücadelesinde giderek daha da umutsuz bir hal alırken tuhaf gizemi araştırmak, kendisine ne olduğunu anlamak için parçaları birleştirmek ve bu sırada da sorunlu geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

    Filmin başrolünü, "Mare of Easttown", "13 Reasons Why", "Narcos: Mexico" gibi sevilen dizilerde rol alan Sosie Bacon üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Jessie T. Usher (The Boys), Kyle Gallner (Scream), Robin Weigert (Deadwood), Caitlin Stasey (Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı), Kal Penn (House) ve Rob Morgan (Stranger Things) gibi isimler yer alıyor. 

    "Gülümse" (Smile) 30 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top