Hesabım
    Marvel'ın "Blade" Filmi Yönetmensiz Kaldı

    Bassam Tariq, çekimlerin hemen öncesinde filmi yönetmekten vazgeçti.

    Yönetmen Bassam Tariq, çekimlerinin başlamasına iki aydan az süre kalan "Blade" filmini yönetmekten vazgeçti. Filmin aslında yaz aylarında başlaması planlanan çekim süreci ertelenmişti ve önümüzdeki Kasım ayında, Atlanta'da sete çıkılacaktı.

    Daha önce de sinemaya uyarlanan Blade karakterinin Marvel Sinematik Evreni'ne ilk adımı olacak filmde başrolü Oscar'lı oyuncu Mahershala Ali üstleniyor. Yarı ölümlü bir vampir avcısı olan Blade'in en büyük amacı, kendisini doğururken bir vampir tarafından öldürülen annesinin intikamını almak için tüm dünyayı vampirlerden temizlemektir. Filmde ayrıca Delroy Lindo ve Aaron Pierre rol alıyorlar. 

    Marvel Stüdyoları, Bassam Tariq'in projeden çekilmesi üzerine "Yapım programımızda devam eden değişiklikler nedeniyle, Bassam artık Blade'in yönetmeni olarak ilerlemiyor, ancak filmin baş yapımcısı olarak kalacak. Bassam'ın yeteneğini ve Blade'i olduğu yere getirmek için yaptığı tüm çalışmaları takdir ediyoruz." açıklamasını yaptı. 

    Stüdyo şu anda Blade için yeni bir yönetmen arayışında. Filmin daha önce, 3 Kasım 2023 olarak açıklanan vizyon tarihi değiştirilmedi, ancak yönetmen arayışları uzun sürerse filmin ertlenmesi kaçınılmaz olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top