Hesabım
    Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, "Wolverine Ölmedi mi?" Sorusunu Yanıtladı

    Reynolds ve Jackman, yayınladıkları videoda hayran sorularını cevaplamaya çalışıyor...

    Ryan Reynolds'ın "Deadpool 3" çıkış tarihini açıklamasının ve Hugh Jackman'ın Wolverine olarak geri döneceğine dair söylentileri doğrulayarak hayranları sevindirmesinin üstünden 24 saat geçmeden, ikiliden yeni bir video geldi. 

    Wolverine'in "Deadpool 3"te yer alacağı, dolayısıyla artık Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olacağı haberi sevindirici olduğu kadar merak uyandırıcıydı çünkü Hugh Jackman'ın 2000 yılından beri canlandırdığı karakter 2017 tarihli "Logan" filminde öldü. 

    Sosyal medyada karakterin geri dönüşüyle ilgili teoriler konuşulurken, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman da bu konuda açıklama yapmak için söz aldılar. Reynolds'ın paylaştığı ilk videoyla aynı kanepede çekilen, ancak bu kez Hugh Jackman'ın da Reynolds'ın yanında oturduğu videoda ikili hayranların kafasını karıştıran soruları cevapladılar. Ya da şöyle diyelim: cevaplamaya çalıştılar...

    İkilinin videoda açıkladığı üzere, "Logan" filmi 2029 yılında geçiyordu, Wolverine o filmde öldü ve bu değiştirilmeyecek. Ardından Reynolds "Bizim filmimizde olan şey ise, bu iki lanet adam..." diyerek söze başlasa da tabii ki film hakkında herhangi bir detay öğrenemiyoruz. Filmde ne olduğunu hararetli bir şekilde anlatan oyuncuların sesinin üstüne binen müzik kesildiğine, her ikisi de Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige'ye teşekkür ediyorlar ve video iki yakın dostun fotoğraflarıyla son buluyor. 

    Klasik bir Deadpool trollemesi olan eğlenceli video, hayranların farklı bir zaman çizelgesi teorisini doğruluyor. Filmde neler olacağını bilemiyoruz ancak Reynolds ve Jackman'ın filmi anlatırken sıkı bir kavga ediyormuş gibi görünmeleri, filmin serinin ilk iki filmi kadar kanlı olacağını işaret ediyor. Tabii bu noktada onlara ne kadar güvenebileceğimizden hiç emin değiliz...

    "Deadpool 3" 6 Eylül 2024'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top