Hesabım
    Marvel "Armor Wars" Dizisini Filme Dönüştürüyor

    James Rhodes'a odaklanacak Disney+ dizisi filme dönüştürülecek.

    Marvel Stüdyoları, Disney+ dizisi olarak planlanan "Armor Wars" projesini filme çevirmeye karar verdi. Dizinin çekimleri önümüzdeki yıl başlayacaktı, ancak bu değişimin bir sonucu olarak proje Marvel'ın geliştirme listesinde daha ileri bir tarihe erteleniyor. 

    Don Cheadle "Armor Wars" projesiyle, Marvel Sinematik Evreni'nde uzun bir süredir canlandırdığı Colonel James "Rhodey" Rhodes karakterine rolüne geri dönecek. Dizinin baş yazarlığını üstlenen Yassir Lester yazarlık görevine film için devam edecek. Yönetmen koltuğuna kimin oturacağı ise henüz belli değil. 

    Stüdyonun hikayeyi doğru bir şekilde aktarmaya kararlı olduğu ve bunu yaparken fuzun metraj film formatının bu hikaye için daha uygun bir olduğunu fark ettiği bildirildi. Diziye adını veren orijinal çizgi roman, Tony Stark'ın son dereceileri Iron Man teknolojisinin yanlış ellere geçmesi fikrini ele alıyor. 

    Marvel'ın Comic-Con sunumunda açıkladığı vizyon takvimine göre, 8 Kasım 2024'te yayınlanacak "Fantastic Four" filmi, Marvel Sinematik Evreni'nin 6. Fazını başlatacak. 2025'te "Avengers: Kang Dynasty" ve "Avengers: Secret Wars" ile son bulacak olan 6. fazdaki diğer yapımların ise vizyon tarihi belli ancak projeler henüz açıklanmadı. "Armor Wars" filminin bu tarihlerden birinde, yani 6. fazda seyirciyle buluşacağı tahmin ediliyor. .

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top