Hesabım
    "Sihirbazlar Çetesi 3" İçin Yeniden Harekete Geçildi

    Lionsgate'in yeşil ışık yaktığı projenin yönetmeni belli oldu.

    Lionsgate "Sihirbazlar Çetesi" (Now You See Me) serisinin yeni filmini yönetmesi için "Venom" ve "Uncharted" gibi son dönemin gişede başarılı filmlerini yöneten Ruben Fleischer ile anlaştı. 

    Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Morgan Freeman, Mark Ruffalo, Lizzy Caplan, Michael CaineDaniel Radcliffe gibi isimlerin rol aldığı 2013 ve 2016 yapımı ilk iki film, ayrıntılı soygunlar yapan bir grup sihirbazın hikayesini anlattı ve küresel gişede toplam 700 milyon dolara yakın kazanç elde etti.

    "Sihirbazlar Çetesi 3" ikinci filmden hemen sonra gündeme gelmiş, ancak ikinci filmi yöneten Jon M. Chu'nun yönetmen koltuğuna geri döneceği, kadroya Benedict Cumberbatch'in katılacağı gibi bir sürü iddiadan sonra film yalnızca bir söylentiye dönüşmüştü. Bu sırada filmin senaryosu üzerinde, "Top Gun: Maverick"in de senaryosunu kaleme alan Eric Warren Singer çalışıyordu. 

    Şu anda yeniden ele alınan filmin senaryosunu, "Pride and Prejudice and Zombies", "The Lego Batman Movie", "Dark Shadows" gibi filmlere imza atan Seth Grahame-Smith yazacak. Yönetmen Fleischer, orijinal kadrodan Jesse Eisenberg ve Woody Harrelson'un üçüncü film için geri döneceğini doğruladı, diğer oyuncular içinse henüz bir açıklama yapılmadı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top