Hesabım
    "Gulliver Dönüyor" Sinemalarda!

    Eğlenceli animasyon filmin senaryosunu, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskyy kaleme aldı.

    Ünlü Gulliver'i duymamış bir çocuk ya da yetişkin bulmak neredeyse imkansız. Onun hikayesi her anlatıldığında yeni renkler ve maceralarla yeniden doğar. Bugün vizyona giren animasyon film "Gulliver Dönüyor" da yepyeni bir fikir üstüne kurgulandı.

    Jonathan Swift'in klasik masalındaki Gulliver fakat bu kez fiziksel boyut açısından değil, büyük bir kalp ve cesaret anlamında bir dev olarak karşımıza çıkıyor. Ukrayna yapımı bu neşeli filmin senaryosu, gerçek bir savaşla mücadele ederken cesaretin önemini bilen Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskyy tarafından kaleme alındı. Ailece keyif alınacak eğlenceli animasyonun Türkçe müzik direktörlüğünü Harun Can yaptı. Filmin başrollerini Harun Can, Uğur TaşdemirBegüm GüncelerTarkan Koç ve Ender Koçyiğit seslendirdi.

    "Gulliver Dönüyor"da ünlü maceracı kaptan Gulliver, bir zamanlar güçlü olan Blefuscu ordusuna karşı kazandığı şanlı zaferden sonra denizlere açılmıştır, fakat Lilliput halkı geçen zaman içinde kendisi hakkında o kadar çok efsane yaratmıştır ki artık Gulliver'in gerçek bir dev olduğuna inanmaktadırlar. 

    Gulliver yardım için geri döndüğünde, onun kendilerinden çok da bir farkı olmayan genç bir adam olduğunu gören Lilliput halkı hayal kırıklığına uğrar, çünkü hala bir dev kahramana ihtiyaçları vardır ve Gulliver onlara yardım edebilecek gibi görünmüyordur. Ama harika şeyler yapmak için dev olmanıza gerek yok. Gulliver kendi gücüne inanmalı, dostluk, sevgi, yaratıcılık, kocaman bir gülümseme ve kılıç becerileri kullanmalı... Eh, biraz da şans beklemek fena fikir olmaz.

    Yeniden anlatılan ve başarılara ilham veren anormal film "Gulliver Dönüyor" bugünden itibaren sinemalarda izleyicileri bekliyor! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top