Hesabım
    "Gülümse" Amerika Gişesinin Zirvesinde!

    Sosie Bacon başrollü korku filmi 22 milyon dolar kazançla gişenin zirvesine yerleşti.

    Yılın iddialı korku filmlerinden biri olan, Parker Finn imzalı ve Sosie Bacon başrollü "Gülümse" (Smile) Amerika gişesinin yeni lideri oldu. İlk hafta sonunda 22 milyon dolar hasılat elde eden film, yılın en iyi orijinal korku filmi açılışlarından birine imza attı. Yapımının yalnızca 17 milyon dolara mal olduğunu düşündüğümüzde "Gülümse"nin gişe başarısı daha da öne çıkıyor. 

    Geçen hafta 19.2 milyon dolarla açılış yapan ve gişenin lideri konumunda olan "Dert Etme Sevgilim"in (Don't Worry Darling) gişe hasılatı ikinci hafta sonunda %62 oranında düşüş gösterdi ve film 7.3 milyon dolar kazanarak ikinci sıraya geriledi. Viola Davis başrollü "Kadın Kral" (The Woman King) ise üçüncü hafta sonunda 7 milyon dolar hasılat elde ederek gişenin üçüncü sırasına yerleşti.

    Amerika gişesinin 4. sırasında, haftanın yeni filmlerinden "Bros" var. Nicholas Stoller imzalı romantik komedi, 4.8 milyon dolarlık bir açılış hasılatına imza attı. Beşinci sıraya baktığımızda ise yeniden vizyona giren "Avatar"ı görüyoruz. James Cameron imzalı gişe rekortmeni film, devam filmi "Avatar: The Way of Water"dan önce efsaneyi hatırlatmak için bir kez daha büyük ekranda seyirciyle buluştu. İkinci hafta sonunda 4.7 milyon dolar kazanan "Avatar"ın Amerika'daki toplam hasılatı 19 milyon dolara yaklaşırken, dünya çapındaki kazancı 40 milyon dolara ulaştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top