Hesabım
    "Kim Bu Aile?" Sinemalarda!

    Yılın en iddialı komedi filmi sinema salonlarında izleyicileri bekliyor!

    Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken komedi filmi "Kim Bu Aile?" bugünden itibaren sinemalarda seyircileri bekliyor. Sevilen oyuncular Cengiz BozkurtNurgül YeşilçayOnur BulduFerit AktuğAltan ErkekliFatih Al ve Beste Kökdemir'in rol aldığı film Bedran Güzel tarafından yönetildi. 

    "Kim Bu Aile?"nin aksiyon ve komediyi bir araya getiren senaryosunu Ali Erkan Ersezer kaleme aldı. Aksiyon yönetmenliğini, bu proje için özel olarak Türkiye'ye gelen Koreli yönetmen Youn Dae-Won'un, görüntü yönetmenliğini ise Türkiye sinemasının önemli isimlerinden Jean-Paul Seresin'in üstlendiği "Kim Bu Aile?" sezonun ilk büyük yapımı olarak dikkat çekiyor. 

    Filmin konusu kısaca şöyle: Adem Haberdar’in hayatı, önemli bir operasyonda başarısız olunca emniyetten ayrılmak zorunda kalmasıyla bambaşka bir hal alır. İşinden ayrılmasına neden olan çetenin peşine düşen Adem, çeteyi takip edebilmek için bir tavukçu restoranını devralmak zorunda kalır. Ancak, beklenmedik bir şekilde bu işte çok başarılı olur. Bu süreçte Adem’e en büyük destek ailesinden gelir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top