Hesabım
    Erkan Kolçak Köstendil'in Yönettiği "Tamirhane"den Teaser Yayınlandı!

    Senaryosunu Bülent Şakrak'ın yazdığı filmde Nejat İşler, Merve Dizdar, Rıza Kocaoğlu, Erkan Can gibi isimler rol alıyor.

    Erkan Kolçak Köstendil'in yönettiği, Bülent Şakrak'ın yazdığı "Tamirhane" filminden ilk teaser fragman yayınlandı. "Yarı Yalan Bir Hikaye" başlığıyla vurgulanan film 11 Kasım'da sinemalarda!

    BOYANIN RUHA SİYARET ETTİĞİ NADİR ANLARDAN… 

    Başarılı oyuncular Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan KıraçEngin HepileriYaren Alaca ve Erkan Can’ı kadrosunda buluşturan "Tamirhane" filmi yapımcılığını Sky Films, Dentsu Türkiye, Kumbara film, ASC Films ve idpro üstleniyor.

    YILMAZ VE MÜJDAT'IN YARI YALAN HİKAYESİ

    Filmin konusu kısaca şöyle: Yetiştirme yurdunda büyüyen iki kader kardeşi Yılmaz ve Müjdat’a yine kendileri gibi büyüyen manevi babaları Nuri ve İsmet’den boya ve kaporta dükkanı miras kalır. Bir huysuz ihtiyarın arabasını iki sokak öteye bırakmak için çıktıkları yol, gece yarısı arabaya düz kontakt yapılırken onları gören ihtiyarın kalbinin dayanamaması ile hiç bilmedikleri bir yere çıkar. Olaylar, Yılmaz ve Müjdat’ın ihtiyarın cesedini tiner tankına koymalarını gerektiren bir noktaya gelir. Dükkanda araba boyamaya devam eden ikili, cesedin bulunduğu yakıt tankından alınan tinerle boyadıkları arabaların muhteşem gözükmeye başladığını fark ederler. İki sokak ötesi çok ilginç bir yere çıkmıştır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top