Hesabım
    Florence Pugh Başrollü "The Wonder"dan İlk Fragman

    Sebastian Lelio imzalı gizem filmi Netflix'te yayınlanacak.

    Netflix, Şilili yönetmen ve senarist Sebastian Lelio'nun, Emma Donoghue'nun sürükleyici romanından uyarladığı "The Wonder" filminin ilk fragmanını yayınladı. Prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapan filmin başrolünü, son yılların yükselen yıldızı Florence Pugh üstleniyor. 

    "The Wonder" 1860'lı yıllarda, İrlanda'nın kiçin bir köyünde geçiyor. Lib Wright adındaki İngiliz bir hemşire (Florence Pugh), kimilerinin tıbbı anormallik olarak gördüğü kimilerininse mucize olarak nitelendirdikleri bir şeyi gözlemlemek için küçük bir köye çağırılır. Onun gözlemleyeceği kişi bir kulübede yaşayan ve iddialara göre uzun süredir hiçbir şey yemeden hayatta kalabilen 11 yaşaında bir kız çocuğudur. Kızdan haberdar olan bir gazeteci de olayı araştırmak için vakit kaybetmeden harekete geçer.

    Filmin senaryosunu Sebastian Lelio ve "Succession", "Normal People" yazarı Alice Birch kaleme aldı. Oyuncu kadrosunda Florence Pugh'nun yanı sıra Tom Burke, Niamh Algar, Elaine Cassidy, Toby Jones, Ciarán Hinds, Dermot CrowleyBrían F. O’Byrne ve David Wilmot yer alıyor. 

    "The Wonder" 16 Kasım'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top