Hesabım
    "Super Mario Bros." Filminden İlk Fragman!

    Mario'yu Chris Pratt'in seslendirdiği filmden ilk fragman yayınlandı.

    Universal Pictures ve Illumination'ın, Nintendo’nun en ünlü oyunlarından Mario Bros. serisinden uyarladığı animasyon film "Super Mario Bros."tan ilk fragman yayınlandı. Film 7 Nisan 2023'te vizyona girecek.

    Brooklynli iki musluk tamircisi olan Luigi ve Mario Kardeşlerin maceraları konu alan filmin seslendirme kadrosunda; Mario rolünde Chris Pratt, Luigi rolünde Charlie Day, Princess Peach rolünde Anya Taylor-Joy, Bowser rolünde Jack Black, Toad rolünde Keegan-Michael Key, Donkey Kong rolünde Seth Rogen, Kamek rolünde Kevin Michael Richardson, Cranky Kong rolünde Fred Armisen ve Spike rolünde Sebastian Maniscalco yer alıyor.

    Senaryosu, son yılların en başarılı animasyon filmi "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi"ni de kaleme alan Matthew Fogel tarafından yazılan "Super Mario Bros." filmi Aaron Horvath ve Michael Jelenic tarafından yönetildi. Mario'nun alışılmış seslendirme sanatçıcı Charles Martinet de filmin kadrosunda yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise karakterin yaratıcısı olan Shigeru Miyamoto ve Chris Meledandri üstleniyor.

    Mario daha önce 1993 yılında "Süper Mario Bros." adıyla live-action olarak sinemaya uyarlandı ancak başrollerini Bob Hoskins ve John Leguizamo'nun üstlendiği film izleyicilerden geçer not alamadı. Chris Pratt'lı animasyon Mario filmi, oyunun 1993'ten sonraki ilk film uyarlaması. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top