Hesabım
    Sydney Sweeney "Barbarella" Filminde Başrolde!

    1968 tarihli kült film "Barbarella"nın yeniden çevriminin başrolü belirlendi.

    "Euphoria" ve "The White Lotus" dizileriyle büyük bir çıkış yapan Sydney Sweeney, Sony Pictures'ın yıllardır geliştirme aşamasında takılı kalan "Barbarella" yeniden çevriminde başrolü üstlenecek.

    Fransız yazar ve illüstratör Jean Claude Forest tarafından yaratılan çizgi romandan uyarlanan 1968 tarihli orijinal "Barbarella"da, ikonik karakteri Jane Fonda canlandırmıştı. Roger Vadim'in yönettiği bu bilim kurgu - hiciv filmi, Pozitronic Işını'nı kullanarak galaksiye kötülüğü geri getirmek isteyen kötü bilim adamı Durand Durand'ı durdurmak için yola çıkan 41. yüzyıldan bir astronotun hikayesini anlatıyordu.

    Film gişede çok başarılı olmamasına rağmen zamanla bir kült klasiği haline geldi. Sony Pictures filmi yeniden uyarlamayı planladığını 2020 yılında açıklamıştı ancak o zamandan bu zamana projeyle ilgili somut adımlar atılmadı. Yeniden çevrimin konusunun orijinal filmle aynı olup olmayacağı bilinmiyor. Filmin senaristi ve yönetmeni de henüz belli değil. Sweeney, projenin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor.

    "Barbarella", Sydney Sweeney'in Sony ile çalıştığı üçüncü proje olacak. Yıldız, Spider-Man spin-off filmi "Madame Web"de ve "The Registration" adlı gerilim filminde de rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top