Hesabım
    "Dune: Part Two" İki Hafta Erken Vizyona Girecek

    Warner Bros. filmin vizyon tarihini iki hafta öne çekti.

    Warner Bros. Pictures, Denis Villeneuve tarafından yönetilen "Dune" devam filmi "Dune: Part Two"nun orijinal olarak 17 Kasım 2023 olan vizyon tarihini 3 Kasım 2023'e kaydırdığını açıkladı.

    Bu değişiklik, Disney'in Marvel filmlerinin vizyon takvimini değiştirmesinin ardından geldi. Yönetmen Bassam Tariq'in projeden ayrılmasının ardından, aslında çekimleri başlamak üzere olan "Blade" filminin yapım süreci ertelendi. Dolayısıyla filmin 3 Kasım 2023 olan vizyon tarihi, 6 Eylül 2024'e alındı. 

    Dune 2'nin "Blade"den boşalan tarihe kaydırılması sayesinde Warner Bros. hem filmin daha fazla IMAX salonunda gösterime girmesini sağlamış oluyor hem de iki büyük rakipten kurtuluyor. Normal şartlarda Dune 2, "Trolls 3" ve "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" ile aynı anda vizyona girecekti ancak şimdi bu iki filmden önce ekstra kazanmak için iki haftası var.

    "Dune: Part 2"nin çekimleri, ilk filmdeki rollerini tekrarlayan Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Josh BrolinJavier Bardem ve seriye yeni katılan oyuncular Florence Pugh, Austin ButlerLea SeydouxChristopher Walken ile birlikte Budapeşte'de sürdürülüyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top