Hesabım
    Michelle Yeoh ve Pete Davidson "Transformers: Rise of Beasts" Filmine Katıldı

    Altıncı Transformers filminin seslendirme kadrosu büyüyor.

    Resmi adı "Transformers: Rise of the Beasts" (Transformers: Canavarların Yükselişi) olan altıncı Transformers filminin oyuncu kadrosuna Michelle Yeoh ve Pete Davidson katıldı. Hasbro, Skydance ve Paramount ortaklığındaki Transformers serisinin beş filminde yönetmenliği Michael Bay üstlenmişti. Altıncı filmde yönetmen koltuğuna Steven Caple Jr. (Creed II) oturuyor. 

    Michelle Yeoh filmde Maximal Airazor karakterine sesiyle hayat verecek. Pete Davidson ise Autobot Mirage karakterini seslendirecek. Başrolleribi Dominque Fishback ve Anthony Ramos'un üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda ayrıca Ron Perlman ve Peter Cullen yer alıyor. 

    "Transformers: Rise of the Beasts" 1990'lı yıllarda yayınlanan çizgi dizi "Transformers: Beast Wars"dan ilham alıyor. 1990'larda geçecek olan film, bu sefer Brooklyn'den Peru'ya uzanan küresel bir macerayı konu alacak. Bu filmle birlikte Autobotlar ve Decepticonların savaşına Maximal ve Terrorconlar da katılacak. 

    Çekimleri tamamlanan filmin vizyon tarihi COVID-19 pandemisi endeniyle yaklaşık 1 yıl ertelenmişti. Şu anda filmin 9 Haziran 2023'te vizyona girmesi planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top