Hesabım
    Brendan Fraser, "Mumya" Serisine Geri Dönmeye Yeşil Işık Yaktı!

    Ünlü oyuncu "Mumya" serisinin geri dönüşü hakkında konuştu

    Şu sıralarda Hollywood'un en popüler aktörlerinden biri, Darren Aronofsky'nin yeni filmi "The Whale" ile büyük bir geri dönüş yapan Brendan Fraser. 54 yaşındaki oyuncu filmde obezite sorunuyla mücadele eden yalnız bir adamı canlandırıyor. "The Whale" dünya prömiyerini yaptığı Toronto Film Festivali'nden itibaren her gösteriminde övgüyle karşılandı ve Brendan Fraser dakikalarda ayakta alkışlandı.

    Bir süre beyaz perdeden uzak kalan Fraser'a dünya çapındaki ününü Mumya serisi kazandırdı. Çok sevilen Rick O'Connell karakterini ilk olarak 1999'da canlandıran Fraser, 2001 yılındaki devam filmi "Mumya Geri Dönüyor"da ve 2008 yapımı "Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı"nda bu rolü tekrarladı.

    Brendan Fraser, Variety ile gerçekleştirdiği bir röportajda, seriye geri dönmeye açık olduğunu söyleyerek hayranlarını sevindirdi. Fraser "Bunun nasıl olabileceğini bilmiyorum ama birisi bana doğru fikirle yaklaşırsa buna açığım" dedi. 

    "Mumya"nın yönetmeni Stephen Sommers da geçtiğimiz günlerde Fraser'ın filmin kadrosuna seçilmesi konusunda şu ifadelerde bulunmuştu: "Yumruk atıp yumruk yiyebiliyordu, harika bir mizah anlayışı vardı. Ondan gerçekten hoşlanıyordunuz. Asla kendini beğenmiş veya kibirli biri olarak görünmüyor... Ona fırlattığımız her şeyi oynuyordu."

    Fraser ayrıca 2017 tarihli, Tom Cruise'lu "The Mummy" filmine de değindi ve filmin gişede batmasının nedeninin "eğlence eksikliği" olduğunu belirtti. "O filmi yapmak çok zor. O filmde görmediğim malzeme, bizim Mumya için yaptığımız eğlenceliydi. Bu enkarnasyonda eksik olan şey buydu. Fazlasıyla düz bir korku filmiydi. Mumya heyecanlı bir yolculuk olmalı ama ürpertici ve korkutucu olmamalı. Onun üstesinden gelmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bunu üç kez yapmaya çalıştım."

    Brendan Fraser'ın başrolünü üstlendiği "The Whale" bu yılın Oscar sezonunda öne çıkan filmlerden biri olacak gibi görünüyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top