Hesabım
    BKM'nin Yeni Filmi "Hazine"den Eğlenceli Kamera Arkası Videosu!

    Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Boran Kuzum'un üstlendiği "Hazine" 4 Kasım'da sinemalarda!

    BKM’nin yıldız oyuncu kadrosu ve mizahın sınırlarını genişleten kara komik türündeki hikayesi ile dikkat çeken yeni filmi "Hazine"den kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Yönetmenliğini Canbert Yerguz'un üstlendiği filmin senaryosu Yerguz'un ve Burak Yerlikaya'nın imzasını yaşıyor. 

    Oyuncu kadrosunda, Çağlar ÇorumluBoran KuzumŞükran OvalıSerkan KeskinAslıhan GürbüzGürhan Altundaş ve Hasibe Eren gibi yıldız isimlerin yer aldığı filmin çekimleri Nevşehir'de gerçekleştirildi. Kamera arkası videosunda oyuncuların setteki eğlenceli anlarının yanı sıra Nevşehir halkının oyunculara ve çekimlere olan ilgisini de görmek mümkün.

    Filmin konusu kısaca şöyle: Annesini defnetmek için yıllar sonra doğup büyüdüğü kasabasına dönen devlet memuru Mesut (Çağlar Çorumlu), ona karşı son görevini yerine getirmek ve bir an önce İstanbul’a dönerek yarım bıraktığı gönül meselesini tamamlamak ister. Ama işler umduğu gibi gitmez, memleketinde daha fazla kalması gerekmektedir. Bu esnada kardeşi Musa (Boran Kuzum) yüzünden katıldığı bir define kazısı sırasında yaşanan olayların tam ortasında kalan Mesut’un içine düştüğü talihsizlikler zinciri kara komik bir maceraya dönüşür. 

    "Hazine" 4 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top