Hesabım
    Russell Crowe'un Yönettiği ve Oynadığı Gerilim Filmi "Poker Face"ten Fragman!

    Filmde ayrıca Liam Hemsworth ve Elsa Pataky rol alıyor.

    Screen Media Films, Russell Crowe, Liam Hemsworth, RZA, Aden Young, Brooke Satchwell, Daniel MacPherson, Paul TassoneElsa Pataky ve Jack Thompson'ın oynadığı gerilim filmi "Poker Face"in resmi fragmanını yayınladı.

    Oscarlı oyuncu Russell Crowe, yönetmen koltuğuna ilk kez 2014 tarihli, Birinci Dünya Savaşı'nın Çanakkale Cephesinde geçen "Son Umut" (The Water Diviner) filmi için oturmuştu. Crowe, ikinci uzun metraj filmi "Poker Face"in senaryosunu Stephen M. Coates ile birlikte kaleme aldı. 

    Film, bir teknoloji milyarderi olan Jake'in (Crowe), kendisine yıllar önce ihanet eden arkadaşlarından intikam almak için her yıl oynadıkları yüksek bahisli poker oyununu ayrıntılı bir planla kaosa çevirmesini anlatıyor.  Ancak beklenmeyen olaylar sonucunda Jake stratejisini yeniden düşünmek zorunda kalır ve yeni bir plan yapmaya başlar. Jake'in malikanesinin boş olduğunu düşünen suçlular evi işgal ettiğinde eski arkadaşlar çabucak bir araya gelirler ve yıllarca poker oynamaları, bu terör dolu gecede yollarını kazanmalarını sağlar...

    "Poker Face", dünya prömiyerini 16 Ekim'de Roma Film Festivali'nde yapacak. Ülkemizdeyse 25 Kasım'da vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top