Hesabım
    Amerika Gişesinin Yeni Lideri "Halloween Ends" Oldu

    Korku filmleri Amerika gişesindeki baskınlığını sürdürüyor.

    45 yıllık bir korku efsanesini sonlandıran "Halloween Ends" (Cadılar Bayramı Sona Eriyor) 41.3 milyon dolarlık açılış hasılatıyla Amerika gişesinin bir numarasına yerleşti. Filmin aynı zamanda dijital olarak da izlenebiliyor olması, gişedeki kazancını daha da önemli kılıyor. 

    Geçtiğimiz haftaların gişe lideri olan bir diğer korku filmi "Smile" (Gülümse), bu hafta 12.4 milyon dolar hasılat ile listenin ikinci sırasında yer alıyor. Kuzey Amerika hasılatı 71 milyon dolara ulaşan filmin dünya çapındaki kazancı ise 100 milyon doları aştı. Düşük bütçeli bir korku filmi için bu oldukça önemli bir başarı. 

    Amerika gişesinin üçüncü sırasında macera ve komedi filmi "Lyle, Lyle, Crocodile" (Tim, Tim, Timsah)yer alıyor. Bir çocuk kitabından uyarlanan ve başrollerini Javier BardemConstance Wu ve Shawn Mendes'in üstlendiği film 7.4 milyon dolar hasılat elde etti. 

    Viola Davis başrollü tarihi aksiyon filmi "The Woman King" (Kadın Kral) ilk beşteki yerini koruyor. Vizyondaki beşinci hafta sonunda 3.7 milyon dolar kazanarak gişenin dördüncü sırasına yerleşen filmin Kuzey Amerika'daki toplam hasılatı 60 milyon dolara yaklaştı. 

    Amerika gişesinin ilk beşini tamamlayan film ise David O. Russell'ın bol yıldızlı filmi "Amsterdam" oluyor. Eleştirmenlerden ve ilzeyiclerden geçer not alamayan film, bu hafta sonu 2.9 milyon dolar kazandı ve toplam hasılatını 12 milyon dolara çıkardı. Filmin toplamda 100 milyona yakın zarar etmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top