Hesabım
    "Creed III" Filminden Michael B. Jordan ve Jonathan Majors'a İlk Bakış!

    Creed serisinin 3. filminden ilk posterler yayınlandı.

    MGM, "Creed III" filminin ilk afişlerini yayınladı. Sylvester Stallone'un yer almadığı ilk "Rocky" projesi olan filmde Michael B. Jordan, ana karakter Adonis Creed olarak geri dönmesinin yanı sıra ilk uzun metraj yönetmenliğini de yapıyor.

    Filmde Adonis'in kız arkadaşı Bianca rolünde Tessa Thompson ve üvey annesi Mary Anne rolünde Phylicia Rashad bir kez daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, kadroya Creed'in ana rakibi Anderson Dame rolüyle Jonathan Majors katılıyor. 

    Jordan ve Majors'ın karakterlerine odaklanan ilk afişler yan yana geldiğinde "You can't run from your past" (Geçmişinden kaçamazsın) yazısı birleşiyor. Filmin ilk fragmanının da önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor. 

    Geçtiğimiz günlerde Men's Health dergisinin kapağına konuk olan Majors, film için geliştirdiği vücudu ile dikkat çekmiş ve karakteri hakkında bazı açıklamalar yapmıştı: "Vücudunuzu geliştrimenin belirli nedenleri var. Dame'in vücudu kayıptan inşa edildi. Bir şey kaybetmişti ve bu delik onu bu şekilde çalıştıran şeydi. Dame'in bedenini gördüğünde, 'Oh, bu mantıklı.' diyorsun. Hem öyle görünüp hem de hayatta mutlu olamazsın."

    "Creed III" 3 Mart 2023'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top