Hesabım
    "Credd III: Efsane Devam Ediyor"dan İlk Fragman!

    Creed serisinin üçüncü filminden ilk fragman yayınlandı.

    "Creed III" filminin ilk resmi posterlerinin ardından ilk resmi fragmanı da yayınlandı. Michael B. Jordan'ın ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi olan film, Sylvester Stallone'un yer almadığı ilk Rocky projesi olarak dikkat çekiyor. 

    "Creed III: Efsane Devam Ediyor"da, Rocky serisinden tanıdığımız Apollo Creed'in oğlu Adonis 'Donnie' Creed olarak geri dönen Michael B. Jordan'ın karşısına Damian 'Dame' Anderson rolüyle Jonathan Majors çıkıyor. Ayrıca Tessa Thompson, ve Phylicia Rashad da serideki rollerini yinelemek üzere filmin kadrosunda yer alıyorlar. 

    Creed ve Dame karakterlerine odaklanan posterlerde "Geçmişinden kaçamazsın" yazısı vurgulanmıştı. Filmde geçmişle ilgili temalar önemli bir yere sahip. Şampiyon bir boksçu olarak dünnyanın zirvesinde yer alan Donnie'nin görüntüleriyle başlayan fragmanda onun "Hayatımın son yedi yılını en çılgın hayallerimi yaşayarak geçirdim" dediğini duyuyoruz: "Bianca, Rocky, babam. Onların omuzlarında yükseldim."

    Donnie'den imza istemeye gelen Dame karakterinin "Beni hatırlamadın ha?" sorusuyla iki karakterin gizemli geçmişi gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Kısa bir geçmişe dönüşle ikisinin birbirini tanıdığını fakat Dame'in son 18 yılını hapiste geçirdiğini öğreniyoruz. Şimdiyse tek bir hedefi var: o haipsteyken kendi hayatını yaşayan Donnie'nin elinden başta şampiyonluk olmak üzere her şeyi almak...

    "Creed III: Efsane Devam Ediyor" 3 Mart 2023'te sinnemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top