Hesabım
    Nicolas Cage, Gerilim Filmi "Sand and Stones"un Başrolünü Üstlenecek

    Hayatta kalma temalı aksiyon ve gerilim filminin yönetmen koltuğunda Ben Brewer oturuyor.

    Nicolas Cage'in merakla beklenen yeni projelerine bir yenisi daha eklendi. Oyuncu, hayatta kalma temalı aksiyon ve gerilim filmi "Sand and Stones"un başrolünde yer alacak. Çekimler önümüzdeki ay İrlanda, Dublin'de başlıyor.

    "Sand and Stones", nüfus oranının düştüğü ve toplumun çöküş yaşadığı bir dünyada geçiyor. Yalnız bir baba (Cage), ikiz oğulları ile uzak bir çiftlik evinde hayatta kalmayı başarmıştır ancak aile güvende değidir. Her gece güneş battıktan sonra “vahşi yaratıklar” avlanmaya başlar ve yoluna çıkan her canlıyı öldürür. Oğullardan birinin yaptığı bir hata onları saldırıya açık hale getirince baba ve oğullar kendilerini hayatta kalmak için savaşırken bulur...

    Filmin senaryosu Michael Nilon tarafından yazıldı. Yönetmenliği üstlenen Ben Brewer aslında bir reklam ve müzik videosu yönetmeni. İlk uzun metraj yönetmenlik denemesini yine Cage'in oynadığı 2016 tarihli "The Trust" ile yapmıştı. Aynı zamanda bir görsel efekt sanatçısı olan Brewer, büyük beğeni toplayan "Her Şey Her Yerde Aynı Anda" filminin baş görsel efekt sanatçısıydı.

    Nicolas Cage, son yıllarda oynadığı "Pig", "The Unbearable Weight of Massive Talent" ve seslendirme kadrosunda yer aldığı "Spider-Man: Into the Spider-Verse" gibi beğenilen filmlerle kariyerinde küçük bir rönesans yaşadı. Şu sıralarda "Dream Scenario" adlı korku - komedi filminin çekilmerini gerçekleştiren aktörün sıradaki projeleri arasında Kont Dracula'yı oynadığı "Renfield", suç komedisi "The Retirement Plan" ve western filmi "The Old Way" yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top