Hesabım
    Önce Okul, Sonra Festival

    27. Uluslararası İstanbul Film Festivali, sinemalardan önce üniversitelere ulaşıyor.. <br />

    Bu haberimiz öncelikle öğrencilere. Özellikle de film festivalini takip etmek için okulu kıran sinema sever üniversite öğrencilerine...

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından AKBANK sponsorluğunda düzenlenen 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali, 5-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşiyor. Festival, bu sene sinemalardan önce üniversitelere ulaşıyor..

    Geçtiğimiz yıl İstanbul Film Festivali kapsamında gösterilen Guillermo Del Toro'nun fantastik filmi Labirent, Bir Film'in katkılarıyla İstanbul'daki 12 üniversitenin yanı sıra, 2 lisede de öğrencilere gösterilecek.

    4 Mart Salı günü başlayacak film gösterimleri 31 Mart Pazartesi gününe kadar aralarında Galatasaray, Marmara, Bilgi, İstanbul Teknik, Sabancı ve Koç Üniversiteleri'nin de bulunduğu 12 üniversite ile Galatasaray Lisesi ve Robert Kolej'de ücretsiz olarak gerçekleşecek.

    İstanbul Film Festivali'nin "Festivalden Önce Okullardayız" gösterimleri kapsamında ayrıca 12 Mart Çarşamba günü Uluslararası İstanbul Film Festivali Direktörü Azize Tan, Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerle buluşacak. Mithat Alam Film Merkezi'nde saat 14.00'te başlayacak söyleşide Azize Tan, 27. Uluslararası Film Festivali programında yer alan filmler hakkında öğrencilerle sohbet edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top