Hesabım
    Köprüde Buluşmalar!

    Önemli seminerlerin üçüncüsü 15 ve 16 Nisan tarihlerinde yine Fransız Kültür Merkezi'nde...

    Sinema yapmak isteyen ve tüm dünyadan destek bulabileceğine inanan herkesi yakından ilgilendiren bir seminerler dizisi başlıyor.

    Uluslararası İstanbul Film Festivali kapsamında son iki yıldır düzenlenen "Köprüde Buluşmalar" seminerlerinin üçüncüsü bu yıl, 15 ve 16 Nisan tarihlerinde yine Fransız Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

    Avrupa'dan ve Türkiye'den sinemacıların büyük ilgi gösterdiği "Köprüde Buluşmalar" aralarında Arte, Eurimages, Fortissimo ve Greenhouse'un da bulunduğu kurumların temsilcilerini bir araya getirecek.

    "Köprüde Buluşmalar"da 15 Nisan Salı günü, Akdeniz ülkelerinde uzun metrajlı belgesel projelerinin geliştirilmesini amaçlayan bir girişim olan Greenhouse ile ortaklaşa belgesel film yapımcılarına yönelik bir seminer ve ardından "MEDIA ve Almanya'dan yapımcılar ile ortak yapım imkânları" başlıklı bir panel gerçekleştirilecek.

    16 Nisan Çarşamba günü yapılacak "Senaryodan Seyirciye" başlıklı seminerde, Köprüde Buluşmalar Proje Geliştirme Atölyesine yurtdışından gelen yapımcılar ve sinema profesyonelleri de katılacak. Tüm sinemacılara açık olan seminerlerin katılım ücreti 50 YTL.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top