Hesabım
    İnternette Sansür Tartışılacak!

    Bilkent Üniversitesi, Video Vortex Konferansı'nın üçüncüsüne ev sahipliği yapıyor...

    Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım Bölümü, 10-11 Ekim 2008 tarihlerinde, uluslararası alanda önemli ağırlığa sahip Video Vortex Konferansı'nın üçüncüsüne ev sahipliği yapacak.

    Geleceğin iletişim dünyasını belirleyecek "online video" konusunun ele alındığı Video Vortex konferanslarından ilki Brüksel'de, ikincisi ise Amsterdam'da gerçekleştirilmişti.

    İki gün sürecek Video Vortex Ankara etkinliğinde uluslararası konferansın yanı sıra, çeşitli atölye çalışması, sergi ve performanslar da yer alacak.

    Uluslararası konferansta ele alınacak konuların başında, Türkiye'de YouTube yasağı ile gündeme gelen internette sansür, veri ve içerik paylaşımı, yeni işbirliği modelleri ve yeni iletişim araçlarıyla sanat konusu yer alıyor.

    Konferansta ayrıca kullanıcılara kişisel olarak geniş bir kitleye yayın olanağını sunan internet günlükleri blog ve vlog'lar (video günlükleri) da tartışılacak.

    Video Vortex Ankara etkinliği Bilkent Üniversitesi ile merkezi Amsterdam'da bulunan Ağ Kültürleri Enstitüsü (Institute of Network Cultures ) işbirliği ile düzenleniyor.

    Meraklısı kaçırmasın deriz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top