Hesabım
    Açık Jüri!

    45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışmalara katılacak filmleri izleyecek ön jüriler belirlendi...

    Geçen seneki tartışmalardan sonra, bu sene ön jüriler basına açıklandı. 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde her yıl gerçekleştirilen Ulusal Yarışmalar, "Alanlarında Uzman Bir Ön Jüri" tarafından izlenecek. Geçen sene ön jürilerin gizliliği bazı sinemacıların tepkisini çekmişti.

    Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV)'nın iş birliğiyle bu yıl 10-19 Ekim 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yarışacak olan filmleri belirlemek için bir araya gelecek olan yarışmaların ön jürilerinde, Ulusal Yarışma için;

    Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi Kurucusu Mithat Alam, Oyuncu Serap Aksoy, Yönetmen Tevfik Başer, Radikal Gazetesi Kültür Sanat Editörü-Sinema Yazarı Erkan Aktuğ, Hayatım Sinema Program Sunucusu ve Editörü Muammer Brav, Sinema Yazarı Atilla Dorsay, Yönetmen Ziya Öztan, Yapımcı Necip Sarıcı, Yönetmen Fehmi Yaşar ve Oyuncu Serra Yılmaz görev üstlendi.

    Ulusal Kısa Film Yarışması Ön Jürisi'nde Fotoğraf Sanatçısı İsa Çelik, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alper Maral ve Hürriyet Gazetesi Kültür Sanat Editörü İhsan Yılmaz yer alıyor.

    Ulusal Belgesel Film Yarışması Ön Jürisi'nde ise Sinema Yazarı Tunca Arslan, Belgesel Yönetmeni Ertuğrul Karslıoğlu ve Yönetmen Ömer Tuncer görev üstlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top