Hesabım
    Kaplumbağa ve Tavşan

    Senaryo desteği alan Kaplumbağa ile Tavşan'ın Hikayesi Cannes'ı hedefliyor...

    Kültür ve sanat hizmetlerine devam eden Sarıyer Belediyesi, Abdülbaki Yavuz'un Yönetmenliğini yaptığı Kaplumbağa ile Tavşan'ın Hikayesi isimli filme sponsor oldu.

    Filmin; Antalya Altın Portakal, Adana Altın Koza ve İzmir Altın Kedi Film Festivalleri ile dünyaca ünlü Cannes Film Festivali'nde yarışması hedefleniyor...

    Bu sene dördüncüsü düzenlenen ?Geleceğin Sineması? adlı yarışmada Senaryo olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan ödüle layık görülen filmde çekimlerin bir bölümü de Sarıyer Belediyesi Gelirler Müdürlüğü'nde yapılıyor.

    ?Kaplumbağa ile Tavşan’ın hikayesini hepimiz biliyoruz. Herkes bu yarışta tavşanın üstün olduğunu bilir. Ama aslında durum hiç de bilindiği gibi değildir. Diyelim koşulacak bir yol var. Başlangıcı ve sonu olan bir yol. Tavşanın o yolu koşmak için 7 yıl şansı var çünkü tavşanlar ortalama 7 yıl yaşarlar.

    Ama kaplumbağa’nın bu yolu koşması için 200 yıl şansı vardır. Bu durumda şansız olan aslında kaplumbağadır. Bizim filmimizde bu hikayenin aslını bir kaplumbağa anlatır ve bu hikayede yarışçılar ise bizleriz.?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top