Hesabım
    Olympos Vampirleri

    Vampir komedisi Kan Kardeşler'in çekimleri Olympos'un dünyaca ünlü ağaç evlerinde yapılacak!

    'Kadir’s Tree Houses' Ağaç Evleri’nin Olympos’un alternatif turizmin en gözde yerlerinden biri haline gelmesinde epey katkısı var. Dağlar arasındaki ağaç evler, dünyanın her yanından daha sağlıklı ve özgür bir tatil/deneyim yaşam isteyenleri çekiyor.

    Söz konusu yer bugüne kadar belgeseller dışında herhangi bir sinema filminde pek kullanılmadı. Istanbul MassMedia’nın yapımcılığını üstlendiği, genç yönetmen Oykun Asyalıoğlu’nun çekeceği Kan Kardeşler projesi, başta Kadir’in evleri olmak üzere Olympos’un çarpıcı dağ manzaralarını da beyazperdeye taşıyacak. Filmin senaryosu Beyazperde ailesinden Serdar Kökçeoğlu tarafından yazıldı.

    Kan Kardeşler, zıt karakterlere sahip iki taksi şöförünün ailesiyle birlikte Olympos’a tatile gelmesiyle başlıyor. Ortamın özgürlükçü yapısı ailelerin bütün geleneksel korkularını ortaya çıkarıyor ve ailelerle gençler arasında gerilim yaşanıyor.

    Fakat çevredeki devasa ağaçların arasından vampirlerin belirmesiyle, tüm sorunlar unutuluyor ve koca dişli düşmana karşı omuz omuza bir mücadele başlıyor. Bölgenin gizemli ve bilge İmam’ı da ülkeyi kana bağımlı hale getirmeye çalışan emperyalist vampirlere karşı verilen mücadelede bizimkilerin arasına katılıyor.

    Kan Kardeşler’in 'öncü bir Türk korku filmi' olma iddiası yok, fakat Türk korkularını sergilemek ve ancak korkularımızla yüzleşirsek birbirimizle anlaşabileceğimizi anlatmak gibi bir iddiası var. Yine de tatilcilere savaş açacak olan vampirlerin epey ürkütücü olacağını hatırlatalım. Tasarımlar çok deneyimli bir sanatçıya emanet edilecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top