Hesabım
    Yasak Elma

    Serap Atalay'ın senaryosunu yazıp yönettiği Yasak Elma Hollywood'da gösterilecek...

    Serap Atalay'ın senaryosunu yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği kısa film Yasak Elma (The Forbidden Fruit) 7-9 Kasım 2008 tarihleri arasında Los Angeles'ta düzenlenecek olan 6. International Student Film Festival Hollywood'da gösterilecek.

    Meltem Savcı ve Pınar Öznal'ın başrolü paylaştığı Yasak Elma’da, gerçeğin yansıtılandan farklı olduğu olgusunun; yalnızlık duygusu, ego çatışması, aidiyet ve özgürlük gibi kavramlar ile metaforik olarak desteklendiği hikaye, iki kadın ve bir adam üçlemesi üzerinden anlatılıyor.

    Filmde, Nadide yalnız yaşayan genç ve güzel bir kadındır. Eskiden metresi olduğu adamın öldüğünü ve ona büyük bir konak bıraktığını öğrenir. Büyük aşk yaşadığı bu adamın hatıralarını yaşatmak için konağa yerleşmeye karar veren Nadide, yalnız yaşayan biri için fazla büyük olan evin odalarını kiralamak için cama ilan asar.

    Ertesi gün ilan için konağa geldiğini söyleyen bir kadın nedensiz bir tartışma yaratarak Nadide'yi huzursuz eder. Nadide bu gizemli kadından korkmuş bir o kadar da meraklanmıştır. Kadın bir gece bavuluyla konağa gelir ve Nadide bu davetsiz misafiri kabul eder. Bu gizemli kadını evdeki seslerden takip eden Nadide'nin gün geçtikçe merakı artar ve birgün cesaretini toplayıp kadının odasına girer.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top