Hesabım
    2 Sayfa 7 Kısa Film

    Digital Film Academy ve Cinemascope, 2 Sayfa Kısa Film Yarışması'na devam ediyor...

    Digital Film Academy ve Cinemascope Dergisi işbirliğiyle bu yıl 2.si düzenlenen 2 sayfa 7 Kısa Film Yarışmasına 'okul' teması üzerine senaryolar bekleniyor. Digital Film Academy ve Cinemascope, 2 Sayfa Kısa Film Yarışması’na devam ediyor...

    Bu yıl 2 aşamalı bir yarışma maratonu gerçekleşecek. İlk olarak OKUL temalı 2 sayfayı aşmayan kısa film senaryoları yarışacak. Sinema sektörünün önemli isimlerinden oluşan jüri, başvurular arasından en iyi 7 senaryoyu belirleyecek.

    Bu 7 senaryonun sahipleri Digital Film Academy'nin ekipman, stüdyo ve kurgu olanaklarıyla filmlerini çekecekler. Genç sinemacılar, filmlerini çekerken Digital Film Academy'nin tüm olanaklarını kullanmakla kalmayıp deneyimli eğitmenlerinden ayrıca danışmanlık da alabilecekler. Verilen bir aylık süre sonunda yapılacak gala ve ödül gecesinde hem filmler seyirciyle buluşacak hem de en iyi filmler jürinin oylarıyla seçilecek.

    Digital Film Academy, yarışma birincisine 3000YTL değerinde, ikinciye 2000YTL ve üçüncüye ise 1000YTL değerinde eğitim çeki veriyor. Cinemascope Dergisi ise yarışmanın yedi finalistine 1 yıllık abonelik verecek. Tasdix ise senaryosu ile yarışmaya başvuranlara bedava kontör veriyor. Böylece senaryolar ayrıca tasdixlenmiş de oluyor. İki aşamalı bu heyecanlı maratona katılmak ve yeteneklerinizi göstermek için son başvuru tarihi 20 Şubat 2008.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top