Hesabım
    Senaryon Hazır mı?

    Jameson Irish Whiskey'nin sanata ve sinemaya verdiği destek devam ediyor...

    Uluslararası film festivallerinin değişmez sponsoru Jameson Irish Whiskey'nin sanata ve sinemaya verdiği destek devam ediyor?

    Uzun yıllardan beri Dublin ve Tribeca film festivallerinin sponsorluğunu üstlenen, 2008 yılında ise 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali Milos Forman Kuşağı'nın sponsoru olan Jameson Irish Whiskey'nin sinema dünyasına yönelik girişimleri devam ediyor. Jameson, sanata gönül veren herkesi, ?Jameson Seriously Playful Senaryo Yarışması'na davet ediyor.

    Jameson Irish Whiskey, 24 Kasım 2008 ? 22 Ocak 2009 tarihleri arasında düzenlenecek yarışma ile sinemaya yeni senaristler ve senaryolar kazandırmayı amaçlıyor. Türkiye'de yaşayan ve 18 yaşını dolduran herkese açık olan yarışmaya katılmak için www.jamesonfilmturkiye.com web sitesini ziyaret etmek gerekiyor.

    Pernod Ricard* Pazarlama Direktörü Serpil Kılıçlı yarışma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; sinema dünyasına yönelik girişimlerde bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Jameson Irish Whiskey'nin bu yıl da 28. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin ?Tema? sponsoru olduğunu ve daha uzun yıllar sinemayı desteklemek arzusunda olduklarını söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top