Hesabım
    David Ignatius Geliyor!

    Yalanlar Üstüne'nin uyarlandığı aynı adlı kitabın yazarı, ünlü gazeteci-yazar David Ignatius Türkiye'ye geliyor...<br />

    Washington Post gazetesi yazarı David Ignatius, 16 Aralık'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenecek basın toplantısına katılacak. İncirlik'teki patlama sahneleri ile gündeme gelen Yalanlar Üstüne ülkemizde 19 Aralık'ta vizyona girecek.

    Övgü alan altı romanın yazarı David Ignatius 16 Aralık salı sabahı saat 10:00'da, Maçka Cinebonus G-mall sinemasında, Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri, İletişim Fakültesi yönetimi, sinema yazarları ve basınla birlikte filmin ön gösterimine katılacak. Aynı gün saat 13:30'da Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde bir basın toplantısı düzenlenecek.

    Ödüllü bir gazeteci olan ve uzun yıllardır Washington Post bünyesinde çalışan Ingatius, 17 Aralık'ta da Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde ?Yalanlar Üstüne: Bir Roman, Bir Film? başlıklı panele katılacak. Moderatörlüğünü Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Savaş Arslan'ın yapacağı panel saat 14:30'da Fazıl Say Salonu'da gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top