Hesabım
    Her Güne Bir Film!

    Bu hafta vizyonda tam yedi film var. Üzülmeyin, biz sizin için program yaptık! İşte program ve tüyolar!

    Cuma:Hayallerin Peşinde-Haftanın yorgunluğunu Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'i izleyerek unutacak, bu enfes dönem filmi eşliğinde evlilik kurumunun doğası üzerine derin düşüncelere dalacaksınız. Sinemadan bir başyapıt izlemiş olarak ayrılacaksınız.

    Cumartesi:İki Çizgi-Filmi festivalde izleyen dostlarınızın eleştirilerini boşverin. Sinemayı kısa filmlerle öğrenen çok genç bir sinemacının iyi niyetli bir çabası var ortada. Belki karakterler inandırıcı değil, bütünlükten yoksun ama bazı bölümlerde tam bir kısa film lezzeti var.

    Pazar:Gölgesizler-Ümit Ünal son dönemin en çok konuşulan ve övülen edebiyatçısının gizemli başyapıtını sinemaya uyarladı. Toptaş-Ünal ortaklığını görmek için bile izlemeye değer. Pazar günü için fazla mı karanlık? Çivi çiviyi söker!

    Pazartesi:Milyoner-Haftanın ilk günü bitmek üzere ve yorgunsuz. İnanın bu Oscar avcısı film size yorgunluğunuzu unutturacak. Kendinizi daha keyifli ve umutlu hissedeceksiniz.

    Salı:Umut-Doktorlar ağlamanın da sağlıklı bir eylem olduğunu söylüyorlar. Gözyaşlarınızı içinize atmanıza gerek yok.

    Çarşamba:Zoraki Tatil: Haftanın en keyifli filmi. Bize eskilerden Best Friends filmini hatırlattı biraz. Şüphesiz başyapıt değil ama zaten kim çarşamba gecesi bir başyapıt izlemek ister?

    Perşembe:Limon Ağacı-Ortadoğu sorunu üzerine tarafların düşüncelerini ve gerçek duygularını ortaya koyan etkileyici bir film. Haftanın son günü işyerindeki arkadaşlarınıza tavsiye etmek isteyeceksiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top