Hesabım
    Trajik Final!

    Efsanevi oyuncu Aktör David Carradine, Tayland'ın başkenti Bangkok'taki otel odasında ölü bulundu...

    Onu Kung Fu dizisiyle tanımıştık. Sinema alanında da yakışıklı fiziği, aksiyona yatkın bedeni ile rüzgar gibi esti. Bugün 72 yaşında olan ve bir süredir ortada görünmeyen oyuncu hüzünlü bir haberle hatırlattı kendini. Bangkok’ta kaldığı otel odasında ölü bulundu ve kendini asarak ölümü seçtiği açıklandı.

    ABD’nin Tayland Büyükelçiliği yetkilisi Michael Turner, yaptığı açıklamada Carradine’nin çarşamba gecesi veya perşembe sabaha karşı öldüğünü belirtirken, şimdilik başka bir açıklamada bulunmadı.

    David Carradine oyuncu bir aileden geliyordu; ekranda gözüktüğü ilk zamanlarda sinemaya yatkın olduğu ortaya çıkmıştı. Birkaç yıl içinde kendine geniş bir hayran kitlesi yarattı. Martin Scorsese, Ingmar Bergman ve Hal Ashby gibi yönetmenlerle çalıştı; yüzden fazla filmde rol aldı.

    Şöhreti televizyon dizisi ile yakalayan oyuncu, uzun süre ortadan kaybolduktan sonra Tarantino’nun Kill Bill serisi ile geri döndü. Bu onun için gerçek bir geri dönüştü.

    Aktör Tayland’da Stretch projesinin çekimleri için bulunuyordu. İş arkadaşları, hayat dolu olduğunu, son dönemde işini zevkle yaptığını açıkladılar. Hayatı trajik bir finalle sona erdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top