Hesabım
    Festivalde 100.000 Öğrenci

    16. Altın Koza Film Festivali Okullar Sinemada-Sinema Okullarda etkinliği ile bu yıl 100bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor! <br />

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Altın Koza Film Festivali 'Okullar Sinemada-Sinema Okullarda' etkinliği ile bu yıl, 100.000 öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

    Festival kapsamında engelli vatandaşlar için özel film gösterimleri gerçekleştirilecek ve tutuklular sinema salonlarında film izleyebilecek.

    8-14 Haziran tarhileri arasında yapılacak 16. Altın Koza Film Festivali, 'Okullar Sinemada-Sinema Okullarda' projesiyle bu yıl 170'e ulaşacak.

    Festival kapsamında her yıl gerçekleştirilen etkinlikle, öğrenciler için oluşturulan özel bir seçki film izleme imkanı olan okullara götürülüyor. Film izleme imkanı olmayan okullar ise, Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerle sinema salonlarına taşınıyor.

    Bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği çerçevesinde 170 okulun katılacağı etkinlikle 100.000 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor. Etkinlik kapsamında 'Sevimli Dinazor', 'Çılgınlar Tatilde 2', 'Piyano Piyano Bacaksız', 'Zıkkımın Kökü' ve 'Altın Pusula' gibi filmler öğrencilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top