Hesabım
    Boğaz Manzaralı Festival!

    9-13 Eylül'de düzenlenecek olan Uluslarası Boğaz Film Video Festivali'ne katılmak ister misiniz?

    9-13 Eylül’de düzenlenecek olan Uluslarası Boğaz Film Video Festivali’ne katılımlar için Son Katılım Tarihi 1 Eylül 2009. Festivalden duyuru var:

    'Dünyada, iki kıtanın birleştiği tek yer olan Boğaz'in kıyılarında yapılacak olan bu festival, Avrupa ve Asya'yı coğrafi açıdan birleştiren eşsiz bölgesel özelliği yanında, Doğu ve Batı sinemalarınında birleştiği ve yeni bir sinema anlayışının doğduğu bir festival olacaktır.

    Türkiye ile birlikte, dünyanın çeşitli ülkelerinde kurmakta olduğumuz ekiple, şu an için yirmi iki ülkede sinema okulları, film yapımcıları ve sinema ile ilgili kuruluşlarda Uluslararası Boğaz Film ve Video Festivali'nin duyurumuna başlanmıştır.

    Belgesel ve kısa filmlerin yarışacağı festivalin bütün yarışan filmleri beş kişilik bir uluslararası jüri tarafından değerlendirilecektir. Uluslararası Boğaz Film ve Video Festivali'nde belgesel ve kısa film ana kategorilerinde, birinci, ikinci ve üçüncü seçilen filmler özel olarak ödüllendirilecektir.

    Filmlerin yarışması yanında, kültürel ve eğitimsel olarak özgün çeşitli programlarıyla Uluslararası Boğaziçi Film ve Video Festivali her yıl eylül ayında, sinema temalı, seminerler, sanat gösterileri, konserler ve workshoplarla Boğaz kıyılarından başlayarak İstanbul'a, oradan da Avrupa ve Asya kıtalarına yansıyan bir kültür dalgası yaratacaktır.'

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top