Hesabım
    Ücretsiz Video Atölyesi!

    27 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında Digital Film Academy'de ücretsiz video atölyesi var...

    14-17 Ekim 2009 tarihlerinde Amsterdam, Hollanda'da ikincisi gerekleştirilecek olan StrangerFestival, Avrupa'nın en büyük gençlik video-film platformu.

    Gençlere kendilerini ve öykülerini video filmleri aracılığı ile ifade etme olanağı veren yaratıcı bir festival. Avrupa Kültür Vakfı (European Cultural Foundation-ECF) tarafından organize edilen etkinlik kapsamiında 20'yi aşkın şehirde düzenlenen ücretsiz video atölyelerinin İstanbul ayağı 27 Temmuz-9 Ağustos tarihlerinde MODE İSTANBUL girişimiyle ECF, Kosmopolis Rotterdam, Hollanda Başkonsolosluğu ve Digital Film Academy işbirligi altında ikinci kez hayata geçiyor.

    27 Temmuz - 9 Ağustos tarihleri arasında Digital Film Academy'de gerçekleşecek atölye kapsamında tüm katılımcılar yönetmenlik, senaryo yazımı, storyboard çizimi, dijital kamera kullanımı ve montaj konularında seminerler görecek, kendileri ve şehirleri hakkında 1 ila 5 dakikalık filmler çekecekler.

    Nasıl katılacaksınız: Başvuru icin stranger@modeistanbul.com adresine bir email atarak özgeçmişinizi (ve varsa cv'nizi), doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, yaşadığınız şehir gibi detayları ve iletişim bilgilerinizi göndermeli, bu atölyeye neden katılmak istediğinizi ayrı bir yazı içinde anlatmalısınız.

    Son başvuru tarihi: 10 Temmuz Cuma 2009

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top