Hesabım
    Konak'ta Bir Dünya Güzeli

    Dünya Güzeli Abazi, kaza görüntüsü çekimlerinde dublör kullanmadı!

    Safranbolu'da çekimleri devam eden Konak isimli gençlik gerilim tarzı sinema filminin çekimleri Safranbolu'da devam ediyor.

    Filmde kaza sahnesinde aracın çarptığı genç kızı canlandıran 2008 Miss Globe Dünya Güzeli Almeda Abazi, "Dublörsüz ben oynamak istiyorum" diyerek ufak yaralanmalarla kaza sahnesinin çekiminden başarıyla çıktı.

    Son dönemin en önemli aksiyon sahnelerinin yer aldığı Konak'ın yapımcısı Gonca Elmas Akay sahnelerin hakkını vermek için hiçbir harcamadan kaçınmadıklarını söyledi.

    Hayli yüksek bir bütçeyle çekilen kaza sahnesi için Hollywood yapımı birçok filmde dublörlük yapan Türk dublör Ayhan Yıkgeç kullanıldı. Birçok dünya starının dublörlüğünü yapan Ayhan Yıkgeç'in dublörlüğünü yaptığı isimlerden bazıları şunlar: Van Damme (Sınav Filmi), Steven Seagal, Jackie Chan, Robert De Niro, Bruce Willis.

    Ayrıca, Almanya ve Türkiye'de yayınlanan Kobra Takibi isimli dizinin de nefes kesen aksiyon sahnelerinde Ayhan Yıkgeç'in imzası var. Dünyaca ünlü Al Pacino'nun Heat filminde dublör olarak eşlik etti. Türk sinemasının önemli yapımlarında yer alan Ayhan Yıkgeç, bu kez Konak filminde Almeda Abazi'ye dublörlük yaptı.

    Konak filminde gerçek et ve kemikten makyajların olacağı belirtilirken, bu ilk kez bir filmde uygulanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top