Hesabım
    Charlize Theron Arabistan'da

    Charlize Theron Orta Doğu'daki kadın hakları sorununa el uzatıyor!

    Uma Thurman'ın, Ugandalı kız öğrencileri seks kölesi ve kötü niyetler için savaşçı olmaktan kurtarmak için verdiği savaşla ilgili bir film için kolları sıvadığını duyurmuştuk. Şimdi de Charlize Theron'dan kadın haklarına dair bir film geliyor!

    Güzel oyuncu yeni film için anlaşmaya vardı. Hem de sadece filmin başrol oyuncusu olarak değil, prodüktörü olarak da. Dean Craig tarafından senaryolaştırılacak film, Christopher Buckley'in bol yergili romanı Florence of Arabia 'dan uyarlama.

    Bir Dışişleri Bakanlığı çalışanı, bir arkadaşının Orta Doğu Prensi ile evliliğini ve akabinde idam edilişini gördükten sonra o ülkenin kadınlarının eşit haklara sahip olması için savaşır.

    Dünya sorunlarını irdeleyen Hollywood filmlerini mutlulukla karşılıyoruz. Fakat Hollywood'dan, Amerika'daki insan hakları sorunlarını masaya yatıran ya da 3. dünya ülkelerinde Amerikan markaları için insanların 1 dolardan aşağı çalıştırıldığı gerçeğinin üzerine giden ve daha birçok Amerikan kökenli olayları ortaya çıkaran filmler de bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top